recro-logo

DZESES ŠĶIDRUMA (ANTIFRĪZA) MAIŅA AR SKALOŠANU

Sākot no šī gada aprīļa Recro sadarbībā ar vācu smērvielu ražotāju Fuchs piedāvā klientiem veikt dzeses šķidruma(antifrīza) maiņu veicot sistēmas skalošanu.

Dzinēja dzesēšanas šķidrums, kas pazīstams arī kā antifrīzs, ir siltuma pārneses šķidrums, kas paredzēts, lai noņemtu pārmērīgu siltumu no jūsu dzinēja kā arī no automātiskās ātrumkārbas. Dzesēšanas šķidrumu ražotāji paredz noteiktus šķidruma nomaiņas periodus, parasti no 2-5 gadi, kurus nedrīkst ignorēt. Dzesēšanas šķidruma piedevas noteiktā periodā izlietojas, kā rezultātā sākas dzeses sistēmas iekšējā korozija, kas var radīt dzinēja un ātrumkārbas pārkaršanu, sistēmas aizsērēšanu, ūdens sūkņa, termostata, šļūteņu, radiatoru un citu detaļu bojājumus. Ātrumkārbas pārkaršana un dzeses sistēmas korozija, kā rezultātā dzeses škidrums nokļūst ātrumkārbā ir ļoti izplatīta problēma un bieži iemesls dārgam ātrumkārbas remontam. Lai veiktu kvalitatīvu dzeses šķidruma nomaiņu un atbrīvotos pilnībā no visiem piesārņojumiem dzeses sistēmai ir nepieciešama arī skalošana. Šādu efektīvu dzeses šķidruma maiņas procesu ir iespējams veikt tikai izmantojot modernu maiņas iekārtu, kas nodrošina sistēmas skalošanu augstā temperatūrā un garantē nevainojamu rezultātu. Smērvielu ražotāju Fuchs kā sadarbības partneri esam izvelējušies, jo Fuchs ražotie dzeses šķidrumi ir ne tikai atbilstoši vadošo autoražotāju prasībām, bet arī OEM aprobēti un sertificēti, kas garantē 100% kvalitāti.

Dzeses sistēmas skalošanu un nomaiņu ir iespējams veikt gan pie mums Cēsis, gan arī mūsu Rīgas filiālē, Mārkalnes ielā 10.

Copyright 2024 Recro. All rights reserved.
Call Now Button linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram