recro-logo

Vahetamise teenus

Taastatud RECRO tooteid tavaliselt müüakse vahetamise kaudu. Kui me müüme uut käigukasti, ventiili korpuse või hüdrotrafo vahetuse kaudu, vana seade tuleb tagastada. Selleks RECRO on välja töötanud kiire ja tõhusa vahetuse süsteemi.

Vahetuse süsteem on oluline ettevõttele, mis tegeleb taastamisega - vana käigukast, mis on nn "alus" on lähtematerjal meie kaubanduses. "Alusel" on suur väärtus mitte ainult rahalises mõttes, vaid ka meie tootmise vajadustele. Kui meil on vaja leida uut "alust", et rakendada meie süsteemi, see pärsib tootmist, mis toob kaasa müügi ja kasumi langust.

Meie lihtne tagastamise poliitika

Vana seade peab olema sama, komplektis ja ilma kahjustusteta, et tagastada täielikku tagatissummat. Kui teie vana käigukast ei vasta nendele tingimustele, lihtsalt ütelge meile sellest tellimisel. Vana seade või "alus" on alati meile hinnaline. Isegi kui käigukast on kahjustatud ning seda ei saa remontida, ostuhinda on võimalik vähendada 50% võrra.

Mida peate tegema:

pange vana seade esitatud kaubaalusele ja pakkige see nagu uus seade. Lahtivõetuid seadmeid ei võeta;

Valage õli, ärge unustage muuta äravoolu pistikuid. Teie uuel seadmel võib-olla olid paigaldatud plastikkattega pistikud, et vältida saastumist; neid tuleb uuesti kohale asetada vanale seadmele enne komplekteerimist

Helistage oma teenusepakkujale kogumise korraldamiseks või saatke meile e-maili, kus täpsustage RECRO numbrit või konto numbrit ja me hakkame komplekteerima.

Mäletage, et vana varustus tuleb tagastada ühe kuu jooksul alates ostmise päevast.

Logistika

RECRO on ekspert "aluse" tagastuse logistikas. Selle tulemusena suudame hoida minimaalse tagavara ja paindlikult reageerida klientide nõudmistele.

RECROl on tihedad kontaktid mitmete transpordiettevõtetega kogu ELis. Tavaliselt saame tarnida Balti riikides 24-48 tunni jooksul ühest keskpunktist. Kohale toimetamine teistesse Euroopa riikidesse võtab 3-5 päeva.

See on veel üks RECRO erinevus!

TEENUSTE KVALITATEDI TAGAVAD MITTE AINULT KÕRGELT KVALIFITSEERITUD TÖÖTAJAD JA KAASAEGSED TOOTMISE TEHNOLOOGIAD, VAID KA TEADMISTEPÕHINE TOOTMISPROTSESSIDE ARENG.

Copyright 2024 Recro. All rights reserved.
Call Now Button linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram