recro-logo

Nissani CVT-käigukastid

Nissani CVT-käigukastid: peamiselt mudelite Juke ja Qashqai korral on korduvalt teatatud probleemidest sujuvalt muutuva ülekandearvuga käigukasti (CVT) süsteemiga. Viimase kahe aasta jooksul on omanikud järjest rohkem teatanud erinevatest probleemidest Nissani CVT-käigukastiga.

Nissani CVT-käigukastid: peamiselt mudelite Juke ja Qashqai korral on korduvalt teatatud probleemidest sujuvalt muutuva ülekandearvuga käigukasti (CVT) süsteemiga. Viimase kahe aasta jooksul on omanikud järjest rohkem teatanud erinevatest probleemidest Nissani CVT-käigukastiga. Üldiste probleemide ja kaebuste hulka seoses Nissani CVT-käigukastidega kuuluvad järgmised.

CVT jõnksutamine või värisemine: paljud omanikud on teatanud kiirendamisel esinevast jõnksutamisest või värisemisest, eriti madalamatel kiirustel. Seda probleemi saab seostada CVT rihma ja rihmaratta süsteemi probleemidega.

Ülekuumenemine: mõned Qashqai omanikud on teatanud CVT ülekuumenemisest. Ülekuumenemine pikema aja jooksul võib halvendada ülekandevedeliku kvaliteeti ja vähendada jõudlust.

Võimsuse kadu: osad juhid on kogenud ootamatut võimsuse kadu või aeglasemat kiirendust, mis võib olla seotud CVT probleemidega.

Reageerimise halvenemine: mõnikord võib tunduda, et CVT-d reageerivad tavapäraste automaatkäigukastidega võrreldes aeglasemalt, mistõttu on kiirendus aeglasem.

Vilisemine: veel üks tavapärane kaebus on käigukastist tulev kõrge tooniga vilistav heli, mis võib viidata probleemidele CVT osadega.

Pange tähele, et need probleemid ei teki kõigi CVT-käigukastidega Nissan Qashqaidel ja nende probleemide tõsidus võib oluliselt erineda. Osasid CVT-ga seotud probleeme võib aidata leevendada korrapärane hooldus, näiteks transmissiooniõli vahetamine õigel ajal ja tootja soovitatud hooldusintervallide järgimine. Kui teil tekib oma Nissani CVT-käigukastiga mõni neist probleemidest, oleme valmis teid aitama, pakkudes mitmekülgseid käigukasti ümberehitamise teenuseid. Kui soovite kiiremat ja tõhusamat lahendust, saate oma vigase käigukasti asendada Recro tehases taastatud käigukastiga. Sel aastal on Recro tehas taastanud ja välja vahetanud üle 200 Nissani CVT-käigukasti.

Copyright 2024 Recro. All rights reserved.
Call Now Button linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram