recro-logo

Industriālās ātrumkārbas

Ar automātiskajām ātrumkārbām mūsdienās ir aprīkotas dažādu industriju tehnikas vienības. Automātiskās ātrumkārbas arvien vairāk tiek uzstādītas tehnikas vienībām ceļu būvniecībā, kalnrūpniecībā, mežrūpniecībā, lauksaimniecībā vai jebkurā citā nozarē, kur tiek izmantota kāda ritošā tehnika. 

Veicam industriālo un komerctransporta automātisko ātrumkārbu kapitālo remontu visa veidu tehnikas vienībām. Mums ir ilggadējā pieredze ar tādiem ātrumkārbu zīmoliem kā ZF, DANA, Voith, Allison, Clark, Hitachi, Terex, Volvo un Komatsu. 

Industriālo un komerctransporta pārnesumkārbu remonta process ir līdzīgs vieglo automašīnu ātrumkārbu remontam, atšķirība ir tikai izpildes laikā. Remonta laiks parasti šādiem agregātiem aizņem 1-2 nedēļas un papildus ir jārēķinās ar detaļu piegādes laiku, jo detaļas šādiem agregātiem tiek piegādātas pēc pasūtījuma.  Atšķirībā no vieglo auto kārbu remonta, detaļas industriālajam ātrumkārbām sastāda lielāko izmaksu daļu, tādēļ katra situācija ir ļoti individuāla. Precīzu kopējo remonta izmaksu tāmi ir iespējams sastādīt veicot pilnu kārbas defektāciju.

Saņemt piedāvājumu
RECRO SNIEGTO PAKALPOJUMU KVALITĀTI NODROŠINA NE TIKAI AUGSTI KVALIFICĒTI DARBINIEKI, BET ARĪ MODERNAS RAŽOŠANAS TEHNOLOĢIJAS UN UZ ZINĀŠANĀM BALSTĪTA RAŽOŠANAS PROCESA ATTĪSTĪBA.
Vairāk informācijas
Copyright 2024 Recro. All rights reserved.
Call Now Button linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram