recro-logo

Jakovaihteisto

Muista, että kunnostettu venttiilirunko auttaa pidentämään automaattivaihteiston käyttöikää.

Venttiilirunko on automaattivaihteistojärjestelmän toimintakeskus. Se on jaettu yksittäisten venttiilien labyrintiksi. Jokainen venttiili on nimetty erityisen toimintonsa mukaan. Venttiilirungon kunnostusprosessi on monimutkainen ja mekaanikkomme suorittavat sen korkeimpien laadullisten ja teknisten standardien mukaisesti.

Venttiilirungon kunnostusprosessi RECROLLA

Venttiilirungot puretaan, puhdistetaan ja kunnostetaan ammattimaisen teknikkotiimimme toimesta. Kaikkien venttiilirungon osien kulumisaste tutkitaan ja venttiilirunko asennetaan uudelleen niin, että se soveltuu täydellisesti vaihdelaatikkoon.

Venttiilirungot tutkitaan vuotojen varalta tyhjiön avulla ja asetetaan sitten testipenkille, joka simuloi vaihteiston toimintaa ajoneuvossa. Ajoneuvon nopeutta ja kuljettajan käyttäytymistä muutetaan hydraulisesti. Testillä paikallistetaan säröt ja epätäydellisyydet tarkasti ja määritetään tarkat kytkemisen kohdat.

Pyydä tarjous
Transfer case
AMMATTITAITOISEN HENKILÖSTÖN OHELLA TAE RECRON LAADUSTA ON KORKEALUOKKAINEN TEKNOLOGIA JA KOKEMUKSEN KAUTTA KERTYNEEN TIETOTAIDON SOVELTAMINEN.
Lue lisää
Copyright 2024 Recro. All rights reserved.
Call Now Button linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram