recro-logo

Hüdraulilised juhtseadmed

Hüdrauliline juhtseade on seade, mis vastutab põhiprotsesside eest automaatkäigukastis. Selle struktuur on labürindiga sarnane ning iga labürindi käigul on eraldi klapp. Iga käigule on määratud funktsioon, mida ta täidab. Hüdraulilise juhtseadme taastamise protsess on keeruline, ja RECRO mehaanikud teevad seda tõhusalt ja vastutustundlikult.

Taastamise protsessis hüdraulilist juhtseadet võetakse lahti, puhastatakse ja uuendatakse. Kõiki tooteid kontrollitakse kulumisele ja kontrollitakse ka hüdraulilise juhtseadme paigaldust ja tihendust automaatkäigukasti korpusega.

Võimaliku õlileke hüdraulilisest juhtseadmest kontrollitakse vaakumtestiga ja test stendil simuleeritakse mootorsõiduki tööd. Sõiduki kiirust ja muid muutuvaid parameetre simuleeritakse hüdrauliliselt. Test kiiresti näitab, kus on praod korpuses, ning see täpselt näitab probleeme.

Saa hinnapakkumine
Valve bodies
TEENUSTE KVALITATEDI TAGAVAD MITTE AINULT KÕRGELT KVALIFITSEERITUD TÖÖTAJAD JA KAASAEGSED TOOTMISE TEHNOLOOGIAD, VAID KA TEADMISTEPÕHINE TOOTMISPROTSESSIDE ARENG.
Rohkem pakkumisest
Copyright 2024 Recro. All rights reserved.
Call Now Button linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram